Újságok Cikkek Évkönyvek Könyvek Tanulmányok

CIKKEK

A cikkek feltárása folyamatos könyvtárunkban, a fellelt írások elérhetővé tétele a különböző pályázati források függvénye. Ezen a lapon több tízezer, 1945. után megjelent cikk található. A különböző sajtótermékek írásai mind Csurgóval és a környező településekkel foglalkoznak.
Kérjük olvasóinkat, hogy jelezzék számunkra, ha olyan helyi vonatkozású cikkre akadnak, amely nem szerepel ebben az adatbázisban!
A cikkekkel kapcsolatos keresésre on-line katalógusunkat ajánljuk.

Felhasználási feltételek
Az itt található dokumentumok, illetve adatok szerzői jogi védelem alatt állnak. Tilos ezeket a tartalmakat engedély és pontos hivatkozások nélkül közzéteni, valamint bármely tartalmat saját munkaként feltüntetni! Az engedélyezett tartalmaknál a forrás (info.csurgo.hu) pontos és linkként való feltüntetése kötelező!
A szolgáltatás saját célra történő felhasználásra díjmentes. Az ettől eltérő célú bármilyen felhasználás, illetve a dokumentumok és egyéb adatok másolása, átdolgozása, többszörözése és terjesztése szerzői jogokat sért, és e cselekmények gyakorlása a mindenkori hatályos jogszabályokban meghatározott jogkövetkezményeket, szankciókat vonhatja maga után.

Hévíz

Művészeti és művelődési folyóirat

Honismeret

A Honismereti szövetség folyóirata

Somogyi honismeret

Irodalomismeret

A Magyar Irodalomtörténeti Társaság Folyóirata

Neveléstörténet

Új Katedra

Somogyi Néplap

1955, 1956, 1957, 1958, 1959 ...

 
Powered by Sigsiu.NET
Akadálymentes változat | Normál nézet
HONLAPUNK
a TÁMOP-3.2.4.-08/1-2009-0009 számú
"Somogyi Könyvtárak a képzett emberért"
című program keretében készült.
 
UMF_EU_logo

 

Tabla

Tabla

Tabla

 

 

 

Városi Könyvtár  |  Csurgó (8840), Baksay Sándor u. 6.  |  Tel.: 06(82)471-074  |  info.csurgo @ gmail.com | Oldaltérkép
© 2010 Csurgó Városi Könyvtár