Indul a TÁMOP pályázat

A csurgói Városi Könyvtárban elkezdtük a "Csurgói tudástás fejlesztése" című pályázati programunk magvalósítását. A támogatást az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretén belül „Tudásdepó-Expressz – A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében" tárgyú pályázatának támogatásából nyertük el Kódszám: TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0001). A tizenegymillió Ft támogatásból több projektelem valósulhat meg.

A csurgói Városi Könyvtárban elkezdtük a "Csurgói tudástás fejlesztése" című pályázati programunk magvalósítását. A támogatást az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretén belül „Tudásdepó-Expressz – A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében" tárgyú pályázatának támogatásából nyertük el (kódszám: TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0001). A tizenegymillió Ft támogatásból több projektelem valósulhat meg.

Első programunkkal a gyermekek szövegértés fejlesztését fogjuk javítani.
Másik célunk az egységes országos lelőhely-nyilvántartás elveihez igazodó kistérségi elektronikus katalógusunk gyarapítása. A környező települések könyv-állományának feltárása során 21.000 könyvadatot rögzítün, és teszünk elérhetővé a világhálón.
A program harmadik elemeként MaNDA Pontot hozunk létre, ahol mindenki számára elérhetővé válnak a Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet kincsei.

 

 
Akadálymentes változat | Normál nézet
HONLAPUNK
a TÁMOP-3.2.4.-08/1-2009-0009 számú
"Somogyi Könyvtárak a képzett emberért"
című program keretében készült.
 
UMF_EU_logo
Városi Könyvtár  |  Csurgó (8840), Baksay Sándor u. 6.  |  Tel.: 06(82)471-074  |  info.csurgo @ gmail.com | Oldaltérkép
© 2010 Csurgó Városi Könyvtár