Hungarian (formal)English (United Kingdom)
  • Főoldal
  • Főoldal
  • Főoldal
  • Főoldal
  • Főoldal
Főoldal Gyermekkönyvtár TehetségPont
TehetségPont

A TehetségPont egy olyan hely, ahol alkotásaidat megoszthatod másokkal is. Ide várjuk verseidet, novelláidat, rajzaidat, jól sikerült fotóidat, vagy akár rövidebb videó felvételeidet is, amit a telefonoddal rögzítettél. Mutasd meg ügyességedet, és szerezz örömöt vele másoknak is!


Szerzői jogi feltételek!

A Honlapunkon közzétett tartalmakat felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni a Honlapról, azt kizárólag a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozás (közvetlen link) elhelyezésével teheti meg.
Ettől eltérő módon vagy mértékben történő tartalmi átvétel szerzői jogot sért, és minden esetben jogi következményeket von maga után, továbbá minden egyéb a törvényi korlátozást átlépő felhasználás csak a Csurgó Városi Könyvtár előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.
Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Látogató mint szerző (továbbiakban: Szerző) a jelen weboldal részére továbbított, szerzői jogvédelem alá eső rajzok, fotók, grafikák, hanganyagok, videóanyagok, szöveges tartalmak (továbbiakban: Mű/Művek) szerzője a továbbítással hozzájárul ahhoz, hogy a Műveket Csurgó Városi Könyvtár felhasználja, azokat hasznosítsa, valamint a Művek felhasználási és vagyoni jogait átruházza.
A Szerző a továbbítással hozzájárul a Művek időben és térben nem korlátozott felhasználásához, valamint lemond a felhasználási és a vagyoni jogok átruházásával kapcsolatos jogairól Csurgó Városi Könyvtár részére és azok részére, akiknek könyvtárunk felhasználási jogot enged, a felhasználási és/vagy vagyoni jogokat átruházza.
A Szerző a továbbítással kifejezetten lemond a Műveknek a Csurgó Városi Könyvtár részéről történő további felhasználásával, a felhasználási és vagyoni jogok értékesítésével, átruházásával kapcsolatos vagy azzal összefüggő bármilyen díjigényéről.
Az érintettek Csurgó Városi Könyvtártól felvilágosítást és tájékoztatást kérhetnek a Művek felhasználásáról és további kezeléséről. 
Akadálymentes változat | Normál nézet
web_facebook
 
HONLAPUNK
a TÁMOP-3.2.4.-08/1-2009-0009 számú
"Somogyi Könyvtárak a képzett emberért"
című program keretében készült.
 
UMF_EU_logo

 

Tabla

Tabla

Tabla

 

 

 

Városi Könyvtár  |  Csurgó (8840), Baksay Sándor u. 6.  |  Tel.: 06(82)471-074  |  info.csurgo @ gmail.com | Oldaltérkép
© 2010 Csurgó Városi Könyvtár