Újságok Cikkek Évkönyvek Könyvek

CIKKEK

A cikkek feltárása folyamatos könyvtárunkban, a fellelt írások elérhetővé tétele a különböző pályázati források függvénye. Ezen a lapon több tízezer, 1945. után megjelent cikk található. A különböző sajtótermékek írásai mind Csurgóval és a környező településekkel foglalkoznak.
Kérjük olvasóinkat, hogy jelezzék számunkra, ha olyan helyi vonatkozású cikkre akadnak, amely nem szerepel ebben az adatbázisban!
A cikkekkel kapcsolatos keresésre on-line katalógusunkat ajánljuk.

Felhasználási feltételek
Az itt található dokumentumok, illetve adatok szerzői jogi védelem alatt állnak. Tilos ezeket a tartalmakat engedély és pontos hivatkozások nélkül közzéteni, valamint bármely tartalmat saját munkaként feltüntetni! Az engedélyezett tartalmaknál a forrás (info.csurgo.hu) pontos és linkként való feltüntetése kötelező!
A szolgáltatás saját célra történő felhasználásra díjmentes. Az ettől eltérő célú bármilyen felhasználás, illetve a dokumentumok és egyéb adatok másolása, átdolgozása, többszörözése és terjesztése szerzői jogokat sért, és e cselekmények gyakorlása a mindenkori hatályos jogszabályokban meghatározott jogkövetkezményeket, szankciókat vonhatja maga után.

Hévíz

Art and cultural magazine

Honismeret

Magazine of the patriot alliance

Somogyi honismeret

Irodalomismeret

The magazine of the Hungarian Literature Society

Education history

Új Katedra

Somogyi Néplap

1955, 1956, 1957, 1958, 1959 ...

 
Powered by Sigsiu.NET
Accessible veiw | Standard view
HONLAPUNK
a TÁMOP-3.2.4.-08/1-2009-0009 számú
"Somogyi Könyvtárak a képzett emberért"
című program keretében készült.

 
UMF_EU_logo

City Library |  Csurgó (8840), Baksay Sándor str. 6.  |  Tel.: 06(82)471-074  |  info.csurgo AT gmail.com | sitemap